U15-ös kézis lányok a bajnokságban

U15-ös kézis lányok a bajnokságban

A csoportmérkőzéseken 3 forduló elteltével minden csapattal összemérhettük erőnket. Hamar kiderült, hogy Pénzügyőr és Budaörs csapatai kimagaslanak a mezőnyből. Az eddigi mérkőzések sikereinek köszönhetően lányaink a 3.helyig meneteltek. Visszavágó találkozók alkalmával nem lesz egyszerű dolgunk, de folytatjuk a megkezdett munkát, van mit javítani támadásban és védekezésben is. A hétvégi játéknapon Budaörs volt az első ellenfelünk, melyen fontos volt a játékuk lassítása, ami sajnos csak a második félidőben sikerült. Támadásban a rutinos kapusuk sok fejtörést okozott a lányoknak, sorra hagyták ki a szépen kidolgozott helyzeteiket. Összességében tisztes vereséget szenvedtük az első helyezettől. Második mérkőzésen az újonc Bicskével játszottunk, ahol a védekezés jól működött, azonban ráült a lassú játékuk az egész mérkőzés hangulatára, így bealudtak lányaink és kevésbé tudták megvalósítani az általam meghatározott futós, gyors támadásvezetéssel történő befejezéseket. Ennek ellenére nagyon sok szép megoldást láttam, az edzésen gyakoroltakat mindig öröm számomra visszalátni.


A hétvégi mérkőzésen két játékosunk ünnepelhette születésnapját a csapattal a szülők készülődésének köszönhetően. Ezúton is boldog születésnapot kívánunk Ágoston Erzsinek es Szarka Veronikának!


Hajrá Emericus!


Eddigi eredmények:

Nova Kézisuli Kft - Emericus 14 - 18

Emericus - Pénzügyőr 14 - 26

Emericus - Pilisvörösvár 18 - 14

Mikolik Sport School Kft - Emericus 13 - 22

Moyra Budaörs Handball - Emericus 25 - 12

Emericus - Bicske 24 - 4

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Amennyiben folytatatod a böngészést úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. További információ