Szegeden jártak az Emericus SE röplabdásai…

Szegeden jártak az Emericus SE röplabdásai…

Szegeden jártak az Emericus SE röplabdásai…


🏆Eredmények:
* EMERICUS SE Piros 5.hely
* EMERICUS SE Fehér 6.hely
* EMERICUS SE Zöld 8.hely

📄Edzői beszámoló (Csuraj Vanda):
“Egyesületünk négy csapattal indult a Szeged Kupán június 15-én. A buszon még álmosan csillogtak a szemek, nem tudtuk mi vár ránk…
Az U11-es kis csapatunk már korán reggel vidáman, csacsogva adta meg az utazás jó hangulatát az egész busznak. Menet közben elkészült az egyenfrizura is Sárinak hála. Az elfogyasztott gumicukor zacskók számát fedje homály.
Három U13-as csapatunk még félig álomban kezdte meg az utat. A verseny két helyszínen zajlott, így Szegeden már a korosztályok elváltak egymástól. Ami közös, hogy mindenkinek minden korosztályban 6 mérkőzése volt (még soha nem játszottak ennyit egy nap alatt a lányok).
Az U11-es szuper csapatunk végül a 4. helyet szerezte meg. Őket csak fiú csapatok előzték meg, így elmondhatjuk, hogy a lányok között ők voltak a legjobbak.
Az U13-as korosztályban 4 csoportban kezdődtek a mérkőzések. A délelőtti kör végére mindenki a 2. helyen végzett a csoportjában, így elég érdekes helyosztónak néztünk elébe.
Az ebédszünetben közös pizzázás és a délelőtti élmények kibeszélésével próbáltunk töltődni az udvaron a fák árnyéka alatt.
A délutáni kör gyakorlatilag háziversennyé avanzsált, hiszen a 3 Emericusos csapat, illetve 1 BDSE csapat került össze. Öröm volt látni a lányokat játszani. Piros csapatunk lazán, élvezettel és vidáman menetelt mérkőzésről mérkőzésre. A Fehérek és a Zöldek hullámzó teljesítményt mutattak, nagy küzdelemben szoros mérkőzéseket játszottak. Volt nevetés-sírás-nevetés.
A legtöbb Lánynak ezek voltak az utolsó mérkőzései ebben a korosztályban, hiszen jövőre már U15-ben folytatják a röplabdázást. Leírni nem lehet az egész nap hangulatát, a rengeteg élményt.”

Minden csapatunknak óriási gratuláció!
Hajrá Emericus SE!